MBA

Ønsker du en topstilling i erhvervslivet, eller ønsker du blot at tage din virksomhed til det næste skridt, så kommer du uundgåeligt ikke uden om at tage en MBA. Her på siden finder du informationer omhandlende MBA.

En MBA er en erhvervsøkonomisk ledelsesuddannelse på kandidatniveau og læses på en handelsskole eller et universitet. Et MBA studie varer ofte omkring 1 til 2 år, og har fokus på at give erfarne samt uerfarne ledere bedre lederkompetencer med et øget fokus på strategisk ledelse.

Hvem er en MBA henvendt til?

MBA uddannelser er henvendt til som er leder eller har været leder i den privat- eller offentlige sektor.

I Danmark er de mest udbredte MBA´er udbudt på Århus Universitet og CBS(Copenhagen Business School).

Du kan også læse en Mini MBA

En Mini MBA er et smart ord for en diplomlederuddannelse, og er egentlig en managementuddannelse. Du får altså her evner og værktøjer til at blive en mere effektiv leder med et rost og anerkendt diplom i ledelse fra for eksempel Probana Business School.

Hvad koster en MBA?

Ofte er det i virksomhedens eller den offentlige institutions interesse at gøre deres leder mere erfaren og effektiv, og derfor ser man ofte, at det er arbejdsgiver eller virksomhed, som betaler for ens MBA.

Man skal huske på at ens MBA næppe kan læses i arbejdstiden, og derfor skal den læses deltid ved siden af ens arbejde som leder.

Prisen for en MBA kan ligger på et sted mellem 100.000 kroner til 1 million kroner.