Excel kursus

Du kan finde et excel kursus, der passer til lige præcis dit niveau. Der bliver nemlig udbudt kurser i excel fra nybegynder niveau til advanceret niveau, og derfor kan du være sikker på, at finde et excel kursus til dit personlige behov.

Priserne for et excel kursus starter fra et par tusinde kroner, og går op imod et 5-cifret beløb, alt efter hvor advanceret og langt et kursus er.

Et excel kursus kan være et udemærket supplement ved siden af for eksempel et regnskabskursus.

Udbydere

Generelt findes de fleste kurser i excel hos private udbydere, dog kan du også læse det hos Teknologisk Institut.

Et grundlæggende kursus i Excel koster 4950 DKK.

Typer af kurser

Der findes overordnet set 9 forskellige typer af kurser i Excel, og dem kan du se herunder:

Excel Grundlæggende: På dette kursus får du en introduktion til dette Excel 2013 software, og lærer at lave et overskueligt og nemt regneark

Excel Videregående: Her går du skridtet videre og lærer at arbejde og med analyse af større datamængder og udarbejdelse af advancerede regneark.

Advanceret Excel for økonomifunktioner: Dette er kursets til personen, som allerede har en masse erfaring med Excel og dennes funktioner, og som ønsker at håndtere mere komplekse og advancerede løsninger.

Excel for økonomi- og regnskabsmedarbejdere: Dette kursus er skræddersyet til økonomi- og regnskabsmedarbejdere’s daglige arbejde. Du lærer her at opbygge modeller, og tilpasse dem til din virksomheds behov.

Dataanalyse med Excel: På dette kursus lærer du at databehandle, og benytte Excel som et databaseprogram.